.

…"To Be Sure…We Must Know Everything" !?!

 

 

 

 

…where do i get my ideas from???

You might as well have asked that of Beethoven.
He was goofing around in Germany like everybody else,
and all of a sudden this stuff came gushing out of him.
It was music…

I was goofing around like everybody else in Texas,
and all of a sudden stuff came gushing out,

It was disgust with civilization…

 

http://www.argumentera.se/FRA-lagen.php

 

Citat :

"Ett nätverk av massiva internetförbindelser omger Östersjön och förbinder västra Ryssland, inklusive Moskva, med västra Europa och vidare över Atlanten. Teliasonera International Carrier står för några av de största förbindelserna vilket enligt uppgift bidragit till att omkring 80 procent av trafiken från Ryssland går via Sverige. Alternativet är att skicka datan via en knutpunkt i Wien.

– Det mesta av trafiken från Östblocket går via Teliasonera International Carrier. Det finns i princip två anslutningar, en via Helsingfors och en via en separat kabel som har lagts över Östersjön, säger Patrik Fältström, internetexpert på Cisco.

Det ger Sverige ett unikt läge som avlyssningspunkt för Rysslands elektroniska kommunikation. Enligt CS källor, med god insyn i arbetet med signalspaningslagen, har det varit ett drivande argument för att ge Försvarets radioanstalt, FRA, rätt att avlyssna trafik som går i de svenska näten.

Speciellt på nätterna, när den svenska aktiviteten på nätet är lägre, strömmar mycket rysk data och annan internationell trafik över Sveriges gränser. Det gäller även trafik från andra länder i Östeuropa.

Svensk infrastruktur håller hög internationell klass, och att datan på internet tar den mest framkomliga vägen betyder att den ofta passerar Sveriges gränser.

Svenska underrättelsemyndigheter kan sedan använda uppsnappad information från till exempel Ryssland i byteshandel med andra länder. I lagtextförslaget står att ”myndigheter som skall bedriva försvarsunderrättelseverksamhet får, enligt regeringens närmare bestämmande, etablera och upprätthålla samarbete i underrättelsefrågor med andra länder och internationella organisationer.”

Enligt Bo Hugemark, pensionerad överste och säkerhetspolitisk kommentator, skulle information insamlad genom spaning i rysk trafik kunna vara värd mycket för andra länder.

– Det här gör oss säkert intressanta internationellt, säger han…"        Källa : IDG.se

 

Hahaha…sicken jävla snedträff…

…och detta tror dom nötterna att svenska folket köper !?!

 

 

//~CrazyYoda

BlogMusic : ABBA

Om crazyyoda

"Some folks are wise, other are otherwise"
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till .

 1. san skriver:

  Dags att ta sig tid å hälsa på ditt space, Yoda. Vad läääääänge sen jag surfade runt på spaces. Har varit alldeles för upptagen av mig själv/ EGO-SAN

 2. Millroll skriver:

  Tror jag gör som Beethoven..det enda vettiga! Det där andra ger ju inte mycket. Möjligen självmål. Ha en bra midsommar, Yoda! =)

 3. Anna-Lys skriver:

  FRA det ena till det andra …GLAD MIDSOMMAR CrazyYoda!Anna-Lys

 4. Guardian skriver:

  Hejsan Vännen!
  Tänkte jag kikar inom här och lämnar en försenad midsommar-hälsning, men bättre sent än never … HA en skön fortsättning på veckan…
  Kram Angel

 5. ulf skriver:

  det finns egentligen två sätt att hantera det här för den ytterst nato vänliga svenska regeringen (läs oavsett färg lol) för att tjäna brownie points sas. det ena skulle ju vara att bara göra det i hemlighet…då finns risken att ertappas dock med byxorna nere politiskt. fast alla gör säkert detta redan idag…
  det andra är typiskt svenskt…vi tillsätter en utredning som har en hot bild som egentligen inte finns att beakta, och som då lär komma till en rekommendation som fägnar förslag om bekämpning av terrorism etc via avlyssning, frihetsberövande etc etc…
  sen röstar vi om detta i demokratisk anda….
  sedan är alla förvånade att svenska väljare blir ilska? sen lyckas ngn i sin totala oskuld kläcka att vi skall spana på ryssarna som dom blir förbannade av vad dom får höra o läsa?
  ibland undrar jag över om dumhet inte har några gränser hos politiskt folkvalda….om jag, en totalt feltrummad gris, kan spåna ut det här…varför kan inte  dessa människor med akademiska meriter o övrigt inte komma på det?
   
  kalla på jedi riddarna yoda…vi har bekymmer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s